PENALTIYI VERMEDİ
Sakaryaspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 8’nci hafta maçında evinde Hekimoğlu Trabzon’u konuk etti. Maça iyi başlayan yeşil siyahlılar topa hakim olan ve savunma arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalışan taraf oldu. Konuk ekip Hekimoğlu Trabzon ise kontra ataklarla fırsatlar bulsa da Furkan kalesinde adete devleşerek pozisyonları önledi. Sakaryaspor daha sonrasında Onur ve Ali ile net fırsatlardan yararlanamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. Hakem Tarık Güldal ilk devrede Sakaryaspor’un net bir penaltısını da vermedi.

HAKEM ÇİLEDEN ÇIKARDI
Karşılaşmanın ikinci devresi konuk ekibin vuruşuyla başladı. İkinci devrenin başında da ilk yarıda olduğu gibi daha çok rakip kalede pozisyon bulan ekip temsilcimiz Sakaryaspor oldu. Karşılaşmanın 65’nci dakikasında Sakaryaspor 10 kişi kaldı. İlk yarıdan sarı kartı bulunan Oğuz Yıldırım rakip atağı keserken yaptığı faul sonrasında 2’nci sarı kartı gördü ve hakem tarafından oyundan atıldı. Maç boyunca Tarık Güldal’ın verdiği kararlar yeşil siyahlı yedek kulübesini ve taraftarları çileden çıkarttı. İki ekibin de yaptığı ataklardan gol sesi çıkmayınca mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

STAT: Yeni Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Tarık Güldal** Fatih Karatağ** Necmi Demir**

SAKARYASPOR: Furkan*** Çağlayan*** Ümit*** Oğuz Y.* Onur K.* Serkan*Oğuz*(Dk.85 Kadir*) İrfan*(Dk.46 Ömer Can**) Onur Ramazan** Ozan**(Dk.72 Hurşit*) Ali**(Dk.72 Tahir*)

TEKNİK DİREKTÖR: Ercümend Coşkundere

HEKİMOĞLU TRABZON: Özkan** Onur** Hakan Yavuz** Halil İbrahim** Tunahan**(Dk.62 Hakan*) Hakan Yeşil** Yasin** Yunus** Mehmet*(Dk.77 Berkay*) Emre** Mustafa*(Dk.77 Abdülkadir*)

TEKNİK DİREKTÖR: Bahaddin Güneş

KIRMIZI KART: Dk.65 Oğuz Yıldırım (Sakaryaspor)

Editör: Haber Merkezi