İLK DEVRE GOLSÜZ BİTTİ
Karşılaşma başlamadan önce her iki takımın da taraftarları takımlarını tribünlere çağırarak alkışladı. Müsabaka boyunca tribünlerin takımlarına destekleri devam etti. Mehmet Akıncık, İlker Yavuz ve Kerem Şeneydi'nin yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da temkinli oynadı ve birbirini test etti. Mücadelenin ilk yarısı ise golsüz eşitlikle sonuçlandı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık beraberlik ile gitti.

İKİNCİ YARIDA ORTALIK KARIŞTI
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise iki takım da gol kaçırma yarışmasına girse de bu dengeyi bozan taraf Karasu Kızılcıkspor oldu ve Berat attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole Adapazarıspor'dan yanıt gecikmedi. İrfan biri penaltıdan olmak üzere attığı 2 gol ile Adapazarıspor'u 2-1 öne geçirdi. Maçın uzatma dakikalarında ataklarını sıklaştıran Kızılcıkspor gol de buldu ama yan hakemin ofsayt kararı golü iptal etti. Golün iptal edilmesinin ardından ortalık karıştı. Hakeme gösterilen tepki bir anda fiziksel müdahaleye dönüştü. Emniyet güçleri olaya anında müdahale etti. Hakemleri çembere alan kolluk kuvvetleri, olayların büyümesini engelledi.

ADAPAZARISPOR KARARI BEKLEYECEK
Maçın sonuna ortalığın karışmasının ardından karşılaşma Adapazarıspor'un 2-1 üstünlüğüyle devam ederken hakemler karşılaşmayı tatil etti. Kızılcıksporlular ise hakeme herhangi bir şey yapmadıklarını ve gollerinin nizami olduğunu iddia ettiler. Adapazarısporlu futbolcular, taraftarıyla birlikte kupa sevinci yaşasa da şampiyonluk, Kupa Tertip Kurulu'nun açıklayacağı sonuçtan sonra tescillenecek

Editör: Haber Merkezi