Teknik direktör Şaban Yıldırım tarafından verilen izin ile evlerine dönen futbolcular, Ramazan Bayramı sonunda yeniden topbaşı yapacak. Yeşil siyahlılar 28 Mayıs Perşembe günü Rüstemler’de toplanacak

TARİH DEĞİŞTİ
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2’nci liglerin başlama tarihinin 18 Temmuz olarak açıklanmasının ardından Teknik heyetin aldığı kararla çalışmalarına ara veren Sakaryaspor, Ramazan Bayramının ardından yeniden antrenmanlara başlayacak. Daha önce 27 Mayıs Tarihinde toplanma kararı alan yeşil siyahlılarda teknik heyet bu tarihi 1 gün ileri çekti. Yeni toplanma tarihi ise 28 Mayıs olarak belirlendi.

ÖNCE TEST
Yeşil siyahlı futbolcular Rüstemler Tesisleri’nde toplanacak ve tüm takım, personel ve teknik heyet koronavirüs testinden geçecek. Test sonuçlarının gelmesinin ardından yeniden çalışmalara başlayacak yeşil siyahlı futbolcular, 18 Temmuz tarihine kadar antrenmanlarını sürdürecek. Futbolcular için özel bir program hazırlayacak yeşil siyahlı teknik heyet, salgınla alakalı önlemleri de sürdürmeye devam edecek.

Editör: Haber Merkezi