GOLLER VE KARTLAR HAVADA UÇUŞTU
Süper Amatör Küme biletini kapmak isteyen Karasu Güvenspor ile Akyazı Akınspor dün Erenler Stadı'nda karşı karşıya geldi. Gollerin ve kırmızı kartların havada uçuştuğu mücadeleyi Karasu Güvenspor Samet, Orhan ve Baki'nin golleriyle 3-2 kazanarak, Süper Amatör Küme'ye çıkan taraf oldu. Akyazı Akınspor'da ise Efekan ve M. Engin'in golleri mağlubiyeti engellemeye yetmedi. Müsabakada gerilimin arttığı dakikalarda Karasu Güvenspor'da Orhan, Akyazı Akınspor'da ise Gökhan kırmızı kart görünce iki takım da karşılaşmayı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

ŞAMPİYONLUK DOYASIYA KUTLANDI
Play-off karşılaşmalarının son maçında iki takım da seyircilere müthiş bir maç izletti. Karşılaşmaya güzel goller, güzel futbol ve kırmızı kartlar damga vururken, ilk yarıda ve ikinci yarıda attığı goller ile Akyazı Akınspor'u 3-2 yenen Karasu Güvenspor, Süper Amatör'e çıktı. Karşılaşmanın ardından Süper Amatör Küme'ye çıkmanın sevincini yaşayan Güvenspor, şamiyonluğu taraftarıyla birlikte doyasıya kutladı.

"TEBRİK EDİYORUM"
Karşılaşmadan sonra konuşan ASKF Başkanı Yaşar Zımba; "Karasu Güvenspor'u başta Başkan Hasan Sayılı'yı, yönetim kurulunu ve futbolcularını tebrik ediyorum. Üzüldüğüm durum ise maçta kırmızı kartların çıkmasıydı. Bir kere oldu tabii ki yapacak bir şey yok. Bundan sonra oynanacak maçların centilmence geçmesini temenni ediyorum. Karasu Güvenspor'a da Süper Amatör Küme'de başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

"GÜZEL FUTBOLUNDAN DOLAYI KUTLUYORUM"
Müsabakanın ardından konuşan Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir; " Şampiyon olan Karasu Güvenspor'u kutluyorum. Süper Amatör Küme'de de aynı başarıyı göstermelerini ümit ediyorum. Ayrıca Karasu Güvenspor ile başa baş mücadele eden Akyazı Akınspor'u da güzel futbolundan dolayı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

"EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Şampiyon olduktan sonra açıklamalarda bulunan Karasu Güvenspor Başkanı Hasan Sayılı; " Bizlere bu sevinci yaşatan futbolcularımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sporcularım, şampiyonluğu sonuna kadar mücadele ederek kazandılar. Süper Amatör Küme'de bizim maçlarımızda centilmenlik rüzgarları esecek. Bizim kimseyle işimiz olmaz. Kendi futbolumuza bakacağız." dedi.

Editör: Haber Merkezi