HENDEK ZİRVEDE

Bu sezon biraz da aceleye getirilen ve az sayıda takımın katılımı ile yapılan Bölgesel Amatör Lig’de gruplarda yaşanan heyecan sona erdi. 3 temsilcimizin bulunduğu 1.Bölge 4’ncü grupta Hendekspor, Karasuspor ve Erenlerspor yer aldı. Sezona iddialı bir kadro kurarak giren Hendekspor grup liderliğini namağlup olarak alırken, yine iddialı bir kadro kuran Erenlerspor son sırada kalarak büyük hayal kırıklığı yarattı.

BÜYÜK İLGİ

Önceki gün oynanan son grup mücadelesinde Hendekspor ile Erenlerspor kozlarını paylaştı. Grup lideri Hendekspor rakibini deplasmanda mağlup ederek moral depolarken Erenlerspor ise hayal kırıklığı ile sezonu noktaladı. Dünya çapında yaşanan koronavirüs pandemisi nedeniyle 1 buçuk yıllık aranın ardından oynanan mücadelelere Sakaryalı amatör futbol hayranları büyük ilgi gösterdi.

BAŞKANLAR İZLEDİ

Oynanan mücadeleye ilgi oldukça fazlaydı. Hem Erenlerspor hem de Hendekspor yönetimi ve az sayıdaki taraftar mücadeleyi dikkatle takip etti. Amatör futbolu oldukça özleyen şehir protokolü de mücadeleyi takip etti. Hem erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç hem de hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu mücadeleyi tribünden izledi.

Editör: Haber Merkezi