Sakaryaspor’da yeni gerçekleşen görev bölümü sonrası Basın Sözcülüğü görevine devam edecek olan Tacettin Koç’la dün gazetemizin spor müdürü Cavit Dereli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dereli’nin “Yeni hoca Sakarya’lı mı yoksa Sakarya dışından mı olacak?” sorusuna Koç “20’ye yakın teknik adamla görüştük, 5’i bile Sakaryalı değildi. 3. Lig’i bilen ve bizi bir üst lige taşıyacak hoca sanıyorum ki Sakarya’da değil, dışarıda” diyerek ipucu verdi. Koç bu işi uzatmayacaklarını ve iki gün içinde teknik adam sorununu çözeceklerini söyledi.
GENEL SEKRETER
Görevde değişiklik yok, yine İcra Kurulu çalışacak. Sakaryaspor yönetimi cumartesi akşamı toplandı ve görev bölümü yaptı ama 5 kişilik İcra Kurulu’nu oluşturmak bir sonra ki toplantıya kaldı. İlk görev bölümünde Fevzi Kılıç başkan vekili, İsmail Yenice genel sekreter, Tacettin Koç basın sözcüsü oldu.
MUHASİP
Sakaryaspor yönetimi cumartesi akşamı toplandı, Adnan Sipahi muhasipliğe getirildi. Öyle zannediliyor ki Uğur Çelikarslan 5 kişilik icra kurulunda yine olacak, Futbol Şube Sorumluluğuna getirilecek ve yönetim cephesinde değişiklik olmayacak.

 

Editör: Haber Merkezi