8 GOLLÜ MÜCADELE

Hazırlık maçlarına devam eden Erenlerspor minikleri önceki gün oynana mücadelede Nehir FK’nın minik sporcularını ağırladı. Birbirinden güzle gollerin atıldığı mücadelede iki takımın miniklerinin mücadelesi de alkış aldı. Erenlersporlu minikler, Nehir FK’lı sporculara karşı skorda 5-3’lğk üstünlük sağlamayı bildi. Hem antrenörler hem de veliler sporcuların ortaya koyduğu performanstan memnun kaldı.

ALTINORDU TAKİPTE

Öte yandan oynan karşılaşmayı Altınorduspor’dan heyet izledi. Her iki takımdan da 5’er oyuncu beğenilirken bu minik sporcular önümüzdeki süreçte biraz daha izlenecek ve Altınordu’ya transfer olma imkanı bulacaklar. Genç sporcular transfer olmaları halinde futbol eğitimlerini Altınordu kulübünde sürdürecek.

BOL BOL HAZIRLIK MAÇI

Erenlerspor Antrenörü Fatih Kanbur yaptığı açıklamada, “Minik sporcuları sadece antrenman yaptırmak yetmiyor. Bol bol hazırlık maçları oynuyoruz ki miniklerimiz çabuk gelişsinler” dedi. Nehir FK Antrenörü Selami Tarhan ise açıklamasına, “Sporcularımızın gelişi için antrenmanlarımızı düzenli yapıyoruz. Ülkemizin ve Sakarya’mızın genç yeteneklere ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi