Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Şeyhlerspor, karşılaşmanın 7. dakikasında Vedat, 13. dakikasında ise Gürkan ile golleri bularak 2-0 öne geçti. Kendini toparlayarak 15. dakikada Mehmet ile golü bulan Demsan Turkcell skoru 2-1’e getirdi ve ardından 23. dakikada Fatih ile skoru eşitledi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarı Şeyhlerspor üstün görünen taraf oldu. 30. dakikada Demsan Turkcell’den Mehmet’in kendi kalesine atığı gol ile Şeyhlerspor 3-2 öne geçen taraf oldu. 35. dakikada Gürkan ile skoru 4-2’ye getiren Şeyhlerspor’un ataklarına cevap veren Demsan Turkcell 37. dakikada Tarık ile skoru 4-3’e getirdi. Karşılaşmanın 45. Dakikasında Bilal ile bir gol daha bulan Şeyhlerspor karşılaşmayı 5-3’lük skorla kazandı.

DEMSAN TURKCELL: Tarık, Furkan, İsmail, Mehmet, Hakan, Abdurrahim, Hüseyin, Murat, Ali, Fatih, Yasin, Kamil, Harun, Enes ANTRENÖR: Osman Yazıcı

ŞEYHLERSPOR: Eyüp, Gürkan, Bilal, Vedat, Ömür, Ramazan, Ayhan, Kenan, Ahmet, İsmail Hakkı, Olcay ANTRENÖR: Ramazan Kaya

GOLLER: Dk7 Vedat, Dk13-35 Gürkan, Dk45 Bilal (Şeyhlerspor) Dk15-30 (KK) Mehmet, Dk23 Fatih, Dk37 Tarık (Demsan Turkcell)

Editör: Haber Merkezi