SASKF’DNE KALABALIK HEYET

Gerçekleşen ziyarete Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (SASKF) Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, SASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Odabaş, Hasan Özkan, Ahmet Orhan, Uğur Kobaş, Ali Palas, Necmettin Koçak, Yahya Berk, Fatih Kanbur ve Cavit Yılmaz'ı katıldı. SASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Yöneticileri Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine asaleten atanan İl Müdürümüz Arif Özsoy'a tebrik ederken, tadilat yapılması gereken, tadilatı devam eden ve biten tesislerin durumu değerlendirildi.

TALEPLER İLETİLDİ

ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Özsoy’u istekleri ve talepleri ile epeyce terletti. Tesisler konusunda kapsamlı şekilde olan talepleri bir bir not alan İl Müdürü Özsoy, kısım amirlerini arayarak gerekli adımların atılması için talimat verdi. Başkan Yaşar ZImba ve İl Temsilcisi Tezcan Demir, bu gelişmenin ardından İl Müdürü Özsoy’a teşekkürlerini iletti.

GENÇLİĞİ ŞAHA KALDIRACAĞIZ

Sakarya Gençlik ve Spor Müdürü Arif Özsoy, “Az zamanda çok iş yapmayı başarıyoruz. Bize ait olan sahaların onarımına çok dikkat ediyoruz. Bir an evvel bitirmeye çalışıyoruz. Ayrıca Sakarya’mıza güzel tesisler kazandırmanın uğraşını veriyoruz. İhtiyacı olan yerler için harekete geçip güzel tesisler kazandıracağız. Gençlik için elimden ne fedakarlık geliyorsa ekibimle birlikte yapacağız. Bu işleri başaracak güçteyiz. Gençliği şaha kaldıracağız” dedi.

“ÖZSOY SAKARYA İÇİN NİMET”

Gerçekleşen ziyareti değerlendiren SASKF Başkanı Yaşar Zımba ziyaretin olumlu geçtiğini söyledi. Zımba, “İl müdürümüz Arif Özsoy bizim ve Sakarya için bulunulmaz bir nimettir. Ne istediysek Allah razı olsun bizleri hiç boş çevirmedi. Samimi ve sıcak karşılaşa için kendilerine teşekkür ediyorum. Birlikte çalıştığımız sürece Sakarya sporu ileriye gitmeye devam edecektir. Müdürümüzden çok memnunuz. Allah başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi