PROGRAMLAR SÜRÜYOR
Bu organizasyonda Türkiye'nin yükünü Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki yurtlar çekti. Yaklaşık bin 900 yüz kişinin misafir edildiği yurtlarda İl Müdürlüğü organizasyon ve operasyon kabiliyetiyle öne çıkarken, konukların memnuniyetini her şeyden önce tuttu. Karantina prensiplerinden taviz verilmeden yapılan bu ev sahipliği misafirlerin karantina süresini tamamlayıp, tesislerden ayrılırken yazılı ve sözlü sitayişleriyle de görüldü ki insana dokunulduğunda en zor zamanlar dahi mükemmel organizasyonlar yapılabiliyor. Bütün bu olağan dışı işler yapılırken İl Spor Müdürlüğü olağan programlarını da aksatmadan sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün imkan ve kabiliyetleriyle Erenler İlçesine yeni bir Sentetik Çim Zeminli Saha kazandırılması için çalışmalar başladı. 19 Spor Kulübünün bulunduğu Erenler İlçesindeki Erenler Atatürk Stadındaki Sentetik Çim zeminli Sahanın yanındaki 2 nolu sahanın da Sentetik Çim Zeminli Saha olması için girişimlere başlandı. 

ÖZSOY BİLGİ VERDİ
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; “ İlimizde Amatör Futbolun neredeyse tüm yükünü çeken Erenler Atatürk Spor Kompleksindeki eksikliklerini giderdik. İdari bina ve tesis boyandı. Tribün metal plakaları değişti ve komple onarıldı. Tribüne protokol koltukları takılarak protokol alanı oluşturuldu. Yön ve işaret tabelaları yenilendi. Kale direkleri yenilendi. Erenler Atatürk Stadı İdari Binasına Kütüphane yapıldı. Erenler Stadına süs bitkileri ekildi ağaçlandırıldı. Çit yapıldı. Erenler Atatürk Stadındaki Sentetik Çim Zeminli Sahanın yanındaki 2 nolu sahanın da Sentetik Çim zeminli Saha olması için girişimlere başladık. Bekirpaşa Cemal Kamacı Spor Salonu da İl Müdürlüğümüz bünyesine aldık. Bekirpaşa Cemal Kamacı Spor Salonunda bakım ve onarım çalışmalarını tamamladık” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi