Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öncülüğünde, ‘Geleceğe Nefes’ projesi kapsamında başlatılan ve Türkiye’de aynı anda 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği Pamukova Bakacak Kamp Eğitim Merkezinde yapıldı.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Pamukova Bakacak Kamp Eğitim Merkezi bahçe çevresine toplanda 400 fidan ile yapılan ağaçlandırma etkinliğine Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Suzan Yazıcı Arabul, İşletmeler Birimi Şube Müdürü Emel Karkacıoğlu, Gençlik Merkezleri Müdürü Yavuz Çangır, Serdivan Gençlik Merkezi Müdürü Yavuz Salman, Geyve İlçe Spor Müdürü Nurcan Tabakoğlu, Pamukova Gençlik Merkezi Müdürü Osman Dereli, Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur, Geyve Yurt Müdürü Fatih Toydemir, Gençlik Liderleri ve Gönüllü Gençler, Sosyal Uyum ekibi ve öğrencileri, GSB Yurt öğrencileri, Sakarya Spor Lisesi Öğrencileri ve İHH Arama Kurtarma Timleri, GSB Personelleri katılarak fidanları toprakla buluşturdular.

Eğitim, Sosyal , Kültürel Faaliyetler Şube Müdür V. Suzan Yazıcı Arabul “Öğrencilerimiz ile birlikte burada faaliyetlerimizi gerçekleştirdik, hayvanları besledik. İnşallah dikilen fidanlarımızın hepsi tutar ve geleceğe bir nebze olsun nefes olmanın verdiği mutlulukla bizlere eşlik eden emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gelecek yıl daha fazla fidanı doğaya kavuşturmak için sabırsızlanıyoruz.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi