U15’LERDEN BİR DESTE
Bölgesel Gelişim Ligi 17’nci haftasında Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri’nde Zonguldak Kömürspor’u konuk eden Sakaryaspor U15 takımı sahadan 10-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Lige verilen 2 haftalık aranın ardından şampiyonluk yarışında puan farkını azaltmak için sahaya çıkan Sakaryaspor U15 ekibi sahasında konuk ettiği Zonguldak Kömürspor karşısında etkili bir oyun ortaya koydu. Maçın başından itibaren baskılı bir futbol sergileyen yeşil-siyahlı gençler mücadelenin ilk yarısında Yağız (2) ve Hakan’ın golleriyle 3-0 önde kapattı.

GOL YAĞMURU
Karşılaşmanın ikinci yarısına da istekli ve arzulu başlayan Sakaryaspor U15 takımı rakibini adeta gol yağmuruna tuttu. Mücadelenin ikinci yarısında Umut Efe, Serhat (2), Abbas, Tayfun (2) ve Melih ile 6 gol daha bulan Yeşil-Siyahlılar sahadan 10-0’lık farklı bir galibiyetle ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı. Sakaryaspor U15 ekibi aldığı bu galibiyetle puanını 30’a çıkardı.

U16’LAR FARKA DOYMADI
Gelişim Ligi’nin 17’nci haftasına dolu dizgin giren Sakaryaspor U16 takımı günü sahasında konuk ettiği Zonguldak Kömürspor’u 8 golle geçerek liderliğini sürdürdü. Mücadeleye hızlı başlayan Sakaryaspor U16 takımı Gökdeniz’in attığı golle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda rakibine üstünlüğünü iyice gösteren Yeşil-Siyahlılar ilk yarıda Umut ve Soner’in golleri ile farkı açarken, soyunma odasına da 3-0 üstün gitti.

2.DEVRE FARK OLDU
Karşılaşmanın ikinci yarısına da rakibine üstün bir oyun sergileyen U16 takımımız Berat’la farkı 4’e çıkartırken, Soner skoru 5-0 yapan golü kaydetti. Mücadelede farklı bir skor yakalayan Yeşil-Siyahlılar ataklarını kesmezken, Seymen ve Hakan (2) ile 3 gol daha bulurken, mücadelenin sonunda 8-0’lık skoru yakalayarak karşılaşmadan 3 puanla ayrılan takım oldu. Sakaryaspor U16 takımı aldığı bu galibiyetle puanını 46’ya çıkartarak liderliğini sürdürdü.

U17’LER YEDİ BİTİRDİ
Deplasmanda Zonguldak Kömürspor’un konuğu olan Sakaryaspor U17 takımı rakibini 7 golle geçti. Lige verilen aranın ardından Zonguldak’a galibiyet hedefi ile giden Sakaryaspor U17 takımı mücadeleye hızlı başladı. Karşılaşmada Bülent’in attığı golle 1-0 öne geçen Yeşil-Siyahlılar ilk yarıyı Samet, Kerem Çalık ve Keram Şamlı’nın golleri ile 4-0 önde kapadı.

RAHAT 3 PUAN
Mücadelenin ikinci yarısına da rakibi karşısında etkili bir oyunla başlayan Sakaryaspor U17 takımı Kerem ve Çağrı’nın golleri ile skoru 6-0 yaparken, kalesinde gördüğü golle skor 6-1’e geldi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Murat’la rakip kalede bir gol daha bulan Yeşil-Siyahlılar mücadeleden 7-1’lik skorla galip ayrıldı ve rahat bir galibiyet aldı.

U19’LARDAN NET SKOR
Zonguldak Kömürspor’a konuk olan Sakaryaspor U19 takımı deplasmanda 3 puanı 3 golle aldı. Zirve yarışında rakiplerinin arkasında kalan ve yarıştan kopmak istemeyen Sakaryaspor U19 karşılaşmaya hızlı başladı. Yeşil-Siyahlılar rakip kalede gol arasa da ilk yarıda beklediğini alamadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

GALİBİYET 2.YARI GELDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına daha etkili bir oyunla başlayan Sakaryaspor U19 ekibi Barış’ın attığı golle 1-0 öne geçerken, ataklarını sıklaştırarak Yakup’la farkı 2’ye çıkardı. Bu golle iyice rahatlayan Sakaryaspor U19 ekibi farkı açma çabaları içinde yaptığı ataklarda Cihat’la 3’ncü golü bulurken, mücadeleden de 3-0 galip ayrıldı. Sakaryaspor U19’lar aldığı 3-0’lık galibiyetle puanını 38’e çıkartarak zirve yarışını sürdürdü.

Editör: Haber Merkezi