TFF 2.Lig Beyaz Grup 32.haftasında oynanan maçlardan sonra, Sakaryasporun lider Keçiörengücüsporun da üstünde yer alan takımları da geçmesi imkansızlaştı. Geriye sadece Play Off maçları kaldı.

BİZİM DIŞIMIZDA 4 TAKIM ŞANSLI!
Lider Keçiörengücüspor bu hafta Uşakspor deplasmanına çıkıyor. Sonraki hafta Ankara’da Manisaspor ile karşılaşıyor. Ama iş Samsun, Kastamonu ve Sarıyer’e gelince başka. Zira Keçiörengücüspor bu maçta yenilirse, işte o zaman Kastamonuspor onları geçebileceği gibi, Samsunspor ve Sarıyer ile de puan puana olacaklar. Fakat Manisaspor maçı nedeniyle Sakaryasporun Keçiörengüsporu yakalaması imkansız.

KEÇİÖRENGÜCÜ YENERSE İŞ BİTER!
Keçiörengücü berabere kalırsa puanını 71 yapacak ve Kastamonuspor’un Amed’i Diyarbakır’da yenmesi durumunda o da 71 yapacak ve bu 2 takım son haftaya puan puana girecek. Bu durumda ikili averaj 0-0 ve 2-2 bittiği için iş genel averaja bakacak. Lig bitimi daha fazla gol atan takım grup birincisi olarak direkt TFF 1.Ligine yükselmiş olacak. Eğer ki Keçiörengücü Uşaksporu yenerse, işler tamamen bitecek. Çünkü herkes son maçta Ankara’da Manisasporu yenip 74 puana ulaşacak ve diğer takımlar bu puanı yakalamayacak

ÜÇLÜ AVERAJA KALABİLİR
Peki Samsun ve Sarıyer için umut var mı? Evet var. O da şöyle. Keçiörengücüspor bu hafta yenilmesi ve Kastkamonusporun da puan kaybetmesi halinde, Samsun ile Sarıyer galip gelirse Keçiörengücüspor ile puanları 70 olacak. Son haftayı da aynı puanla bitireceklerini düşünürsek, ortaya a gireceklerini düşünürsek, işin içine ÜÇLÜ AVERAJ sistemi girecek. Bu durumda da Keçiörengücüspor takımı, Samsunspor ve Sarıyer karşısında 3 puan fazladan 9 puanla en fazla puan toplayan takım olduğu için ÜÇLÜ AVERAJ ile grup birincisi oluyor ve 1.Lige yükseliyor.

BİZ PLAY OFF TAKIMIYIZ
Sakaryasporumuz ise maalesef bu hesapların içinde yok ama bir yerde de iyi oldu. Çünkü bu 4 takımların aksine, her maça yüksek stresli çıkıp, son 2 haftaya da daha yorgun çıkacakları için bu Sakaryaspor adına bir avantaj olabilir. Bu yüzden de sakat sakat oynayan veya sakatlığı tamamen geçmeyen oyuncularımız için bu 2 hafta çok önemli bir avantaj. Bunun için de bu hafta kendi sahamızdaki Bayrampaşaspor maçıyla son haftada rakip sahadaki Samsunspor karşısına da genç ve yedek kadroyla oynamamız bekleniyor.


KALAN MAÇLAR


33.HAFTA
15.30 Gümüşhane-Bodrum Bld Bodrum
15.30 Ankara Demirspor-Niğde Anadolu
15.30 Manisaspor-Samsunspor
15.30 Hacettepespor-Sarıyer
15.30 Sakaryaspor-Bayrampaşaspor
15.30 Eyüpspor-İnegölspor
15.30 Amed-Kastamonuspor 1966
15.30 Uşakspor-Keçiörengücüspor
Sancaktepe Bld-Gaziantepspor


34.HAFTA
15.30 Niğde Anadolu-Hacettepespor
15.30 Kastamonuspor-Gümüşhanespor
15.30 Bodrum Bld Bodrumspor-Sancaktepe
15.30 Sarıyer-Uşakspor
15.30 Samsunspor-Sakaryaspor
15.30 Bayrampaşaspor-Amed
15.30 Keçiörengücüspor-Manisaspor
15.30 İnegölspor-Ankara Demirspor
Gaziantepspor-Eyüpspor (H)


 

Editör: Haber Merkezi