Sakaryaspor, Cumartesi günü evinde oynayacağı Adanaspor karşılaşmasına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Yeşil siyahlı futbolcuların antrenman performansları teknik heyeti de memnun ediyor

ÇALIŞMALAR SÜRDÜ
Milli ara öncesinde ligde az çok toparlanan ve çıkışa geçen Sakaryaspor, milli aranın tamamlanmasıyla Cumartesi günü Adanaspor’u ağırlayacak. Bu mücadelenin hazırlıklarını oldukça tempolu bir şekilde sürdüren yeşil siyahlı oyuncular, taraftarı önünde kazanarak çıkışını sürdürmek ve üst sıralara tırmanmak istiyor. Teknik direktör Tuncay şanlı ise oyuncularını hem mental hem de fiziksel olarak bu mücadeleye hazırlıyor.

OYUNCULAR HIRS KÜPÜ
Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanlarda oyuncuların hırsı ve isteği ise dikkatlerden kaçmıyor. Çalışmalarda adeta hırs küpü olan sporcular, Adanaspor maçında kendilerini göstermek istiyor. Özellikle orta sahada tam bir forma savaşı yaşanırken teknik direktör Tuncay Şanlı ilk 11 için herkese forma kapısını açık tutuyor. Futbolcuların bu hırsı ve isteği, Tuncay Şanlı ve teknik heyeti de memnun ediyor.