Ligde 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan Sakaryaspor, yarın deplasmanda konuk olacağı Diyarbekirspor karşısında da kazanarak serisini sürdürmeyi hedefliyor

SERİ SÜRSÜN
TFF 2. Lig kırmızı Grup’ta son haftalarda çok iyi bir çıkış yakalayan ve son 4 maçında gol yemeden 14 gol atarak 12 puan çıkaran Sakaryaspor, deplasmanda Diyarbekirspor’un konuğu olacak. Yarın deplasmanda oynayacağı karşılaşma için bugün Diyarbakır’a gidecek yeşil siyahlı temsilcimiz, sahadan galibiyetle ayrılarak serisini sürdürmek ve zirveye yerleşmek istiyor. Yeşil siyahlı temsilcimizde kart cezalısı Oğuz Kocabal dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kritik karşılaşma yarın saat 13.00’te Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak.

LİDERLİĞİ İSTİYORUZ
Sakaryaspor’un teknik patronu Ercümend Coşkundere, kritik karşılaşma öncesinde sporcularına son uyarıları yaptı. Oynanan iyi oyundan ve alınan skorlardan oldukça memnun olan tecrübeli teknik adam, rakiplerin zorlu fikstürünün avantajını kullanarak zirveye çıkmayı hedefliyor. Diyarbakır’dan lider olarak dönmenin hesaplarını yapan yeşil siyahlı temsilcimiz, ilk devrenin sonuna kadar oynanacak 7 karşılaşmadan da kayıpsız ayrılmak istiyor.

STAT: Diyarbakır Stadyumu

SAAT: 13.00

HAKEM: Ahmet Ecevit

YAYIN: YOK

Editör: Haber Merkezi