Son iki haftayı 2 beraberlikle tamamlayan Sakaryapsor, bugün Kırklarelispor karşısında galibiyet parolası ile çıkacak. Yeni Atatürk Stadı’nda oynanacak zorlu mücadele saat 15.30’da başlayacak

ÇIKIŞ MAÇI OLSUN
Sezona Konya galibiyetiyle başlamasının ardından üst üste 2 karşılaşmadan beraberlikle ayrılan temsilcimiz Sakaryaspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 4’ncü hafta karşılaşmasında bugün evinde Kırklarelispor’u ağırlayacak. Yeşil siyahlılar son 2 haftada topladığı 2 puana ve beraberlik serisine son vererek yeni bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor. Ligde 5 puanla 6’ncı sırada bulunan temsilcimiz, bu karşılaşmayla birlikte bir çıkış yakalamak istiyor.

AYNI 11 BEKLENİYOR
Temsilcimiz Sakaryaspor’da Nuri Fatih Aydın dışında eksik oyuncu bulunmazken, Teknik patron İsmail Ertekin’in karşılaşmaya geçtiğimiz hafta sahaya sürdüğü 11 ile çıkması bekleniyor. Son idmanını dün taraftara açık bir şekilde gerçekleştiren Sakaryaspor idman sonrasında kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Bugün 3 puan için sahaya çıkacak yeşil siyahlı futbolcular, son 2 beraberliğin de telafisini yapmaya çalışacak.

Editör: Haber Merkezi