HAFTADA 3 GÜN İDMAN
Adını Amatör kümeye yazdırmış antrenörler eşliğinde çalışan Sakarya Futbol Kulübü gençleri, uzun zamandır kapalı olan futbol okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Yaklaşık 90 sporcu antrenörler Erdoğan Çakır ve Burak Börtlüoğlu nezaretinde haftanın 3 gününü idman yaparak geçiriyor. Karaman Stadı’nda gerçekleştirilen çalışmalarda aileler de sporcuları yalnız bırakmıyor ve antrenmanları takip ediyor.

----

“TÜRK FUTBOLU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Sakarya Futbol Kulübü Başkanı Çetin Sertel yaptığı açıklamada, “Benim Futbol merakım beni Kulüp Başkanı yaptı. Ben de Amatör Kümelerde Futbol oynadım. Bizim futbol oynadığımız zamanlarda Sakarya’da az futbol okulu vardı. O dönemlerde sporcunun biraz meziyeti olduğunda yukarı tırmanıyorlardı. Ben de bu kulübü arkadaşlarımın sayesinde kurdum ve kendimi genç yetenekleri bulup Türk Futboluna kazandırmaya adadım” ifadelerini kullandı.

----

“AMAÇ SPORA YÖNLENDİRMEK”
Sakarya Futbol Kulübü Genel Sekreteri Rahmi Sarı ise amaçlarının ilk olarak gençleri spora yönlendirmek olduğunu ifade ederken, “Kulübümüzü yeni kurduk ancak Sakarya dışına da futbol okulu öğrencilerimizi maçlara götürüyoruz. Amacımız hep aynı. Çocuklarımızı kahve köşelerinden kurtarıp spora yönlendirmek. Genç ve sağlıklı bireyler ancak spor yaparak kendilerini bulur.” dedi.

----

İYİ Kİ DOĞDUN ERAY
Bu arada gerçekleştirilen son antrenmanda Sakarya Futbol Kulübü Öğrencisi Eray’ın doğum günü kutlandı. Hazırlanan sürpriz pastayı kesen Eray, antrenörleri ve arkadaşlarıyla birlikte pasta yemeyi ihmal etmedi. 10’ncu yaş gününü sürpriz pasta ile kutlayan Eray, arkadaşlarına da pasta ikramında bulundu.

Editör: Haber Merkezi