“SAKARYASPOR FIRSAT”
Devre arasında kadroya katılan genç stoper Hamza Özdemir, taraftarların sorularını yanıtladı. Özdemir, Sakaryaspor’da forma giymenin kendisi için fırsat olduğunu belirtirken; “Sakaryaspor formasıyla maça çıkmak çok ayrı bir duygu. O atmosferi hayatım boyunca unutmamam. Sakaryaspor’da oynamak kariyerim için büyük bir fırsat. O yüzden Sakaryaspor’u tercih ettim. Bu ligin en iyi iki stoperinin arkasında olmak bence şanssızlık değil. Ümit ve Berkay Can’dan çok şey öğrendim” dedi.

“SAKATLIĞIMI ATLATTIM”
Yaşadığı şanssız sakatlığı atlattığını belirten genç futbolcu, “Yaşanan bu süreçte sakatlığımı atlattım. Sakarya’ya döndüğümde takımla birlikte çalışmalara başlayacağım. İnşallah bir sorun çıkmaz. Ligin başlamasını istiyorum artık. Futbolu çok özledim. İnşallah bir an önce başlar ligler başlar. Şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

TARAFTARA ÖVGÜ
Sakarya’ya geldiği günden beri onu en çok etkileyen etmenlerden birinin taraftarlar olduğunu belirten genç stoper, “Alanyaspor formasıyla Süper Lig’de birçok deplasmana takımla gitme şansım oldu. Ve Sakaryaspor gibi taraftara rastladığım tek takım Göztepe’ydi. Gerçekten çok iyiler. Tatangalar bizim için 12’nci adam gibi. Bize müthiş destek veriyorlar” dedi.

Editör: Haber Merkezi