KÖTÜ OYNARKEN KAZANMAK
Bayrampaşaspor maçında iyi futbol oynamadıklarını ama lider takım gibi oynadıklarını belirten Ertekin, “Bazen bu tür kötü oynadığımız maçları da kazanmamız lazım. Buna sebep Bayrampaşaspor takımının sert futbolu ve zeminin etkisi de vardı. Genel olarak fazla pozisyon üretemedik ama biz de vermedik. Böyle bir maçı geçtiğimiz için de son derece mutluyuz. Eğer bir yere varmak istiyorsak bu tür maçları da kazanmamız şart.

ÇOK GÜZEL BİR MAÇ OLACAK
İnşallah bundan sonraki maçta iyi oyun ve kazanan biz oluruz. Bunu başarırsak ligi de istediğimiz yerde bitirmiş oluruz. Bunun için uğraş veriyoruz geldiğimiz günden beri, inşallah muvaffak oluruz. Pazar günü çok güzel bir maçın ortaya çıkacağına inanıyorum. Çünkü her iki takım da kazanmak için oynayacak. Böyle olunca da ortaya hem iyi hem de kaliteli futbol ortaya çıkacak. Bundan da taraftar büyük bir zevk alacak ve coşkusu artacak ki bu da her şeyin istediğimiz gibi olmasını sağlayacak.

GÜZEL BİR SİNERJİ OLUŞTU
Geldiğimiz günden beri söylediğimiz bir şey var. Eğer birlikte olabilir ve güzel bir sinerji oluşturabilirsek, başarılı olur, istediğimiz noktaya geliriz demiştik. Şuan itibarıyla bunu da oluşturduk. Sonuçlar, taraftar, basın, şehrin dinamikleri de bizlere destek verdi, bu duruma itti. İnşallah bu Pazar günü de aynı desteği verecek ve maça gelecektir. Böyle olunca da futbolcularımızın kazanma hırsı ve arzusu had safhaya çıkacaktır. Bu atmosferde de Samsunsporu yenerek ilk yarıyı istediğimiz ve hedeflediğimiz yerde bitirmiş olacağız.

ÇOK BULUP AZ BULDURMAK!
Benim için şu kriter bir maçta ne kadar pozisyon yakalamışız, ne kadar çok pozisyon vermişiz. Ne kadar pas verebilmişiz, ne kadar topu oyunda tutmuşuz. Bizim arzuladığımız şey şu. Karşı takıma karşı daha çok pozisyon bulup, az pozisyon vermek. Galibiyet güzel şey ama futbolcularımız da sanmasın ki güzel futbol oynayarak kazanıyoruz her maçı. Bayrampaşaspor maçıyla birlikte İnegöl ve Eyüp maçlarında bunu yapamadık.  Şunu da söylemeliyim ama. İyi oynadığımız maçların bir tanesinde berabere kaldık” dedi.

Editör: Haber Merkezi