DEVRE ARASINDA YANLIŞ ANLAMIŞLAR(!)
Çıktığı ilk lig maçında, hem de rakip sahada 4-3’lük galibiyet elde ettiren ve ligde ikinci galibiyetimizi almamızı sağlatan 59 yaşındaki tecrübeli teknik adam, “Elimizden geldiğince doğru  işler yapmaya çalıştık elimizden geldiğince. Lakin devre arasında bizi yanlış anladılar. 2.yarı başından itibaren inanılmaz bir kaos başladı. Ayağımızı topu kaptırınca kaos daha da büyüdü. 

BÜTÜN TAKIMA SİRAYET ETTİ
Bütün futbolcularımız ne yaptığını bilmeden garip bir şekilde oynamaya başladılar ve 3-2 mağlup duruma düştük.  Bereket bu skordan sonra tekrar toparlandılar.  Biraz daha sakinleştiler. Frikik golü bize can verdi.  Daha sonra galibiyet golünü attık. Son dakikada bir gol daha atabilirdik. Çok doğru oynarken, 90 derece inanılmaz geri dönüş yaptık., yanlış oynamaya başladık.

BEN DE HAYRETLER İÇERSİNDEYİM
Bu tür problemler yaşamamamız gerekiyor. Sakin olmazsak asla kazanamayız. Bunu anlatmamız ve uygulamamız lazım.Geçmişte yapılan kayıplar takımda büyük bir baskı yapmış, bu da büyük rahatsızlık veriyor.  Hiç bir maç kolay değil. Kalan maçlarda daha çok zorlanacağız. Bundan sonra hem antrenmanda hem de maçlarda tüm çabamızı sarf edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi