Yeşil siyahlı futbolcular, liglerin yeniden başlamasına az zaman kala forma rekabetini oldukça arttırmış durumda. Performansları ile teknik heyeti memnun eden sporcular, kadro için ben buradayım diyor

PERFORMANSLAR İYİ DURUMDA
Teknik heyetin isteği doğrultusunda yapılan hazırlık maçları sporcuların forma rekabetini de arttırmış durumda. Yeşil siyahlı futbolcular 18 Temmuz’da yeniden start alacak ligler için kendilerini teknik heyete göstermek için uğraşıyor. Antrenmanlarda ve kendi aralarında oynanan çift kale maçlarda performanslarının zirvesine çıkan futbolcular, yarın maçlar oynanacakmış gibi hazır duruma geldi. Yeşil siyahlı futbolcuların her biri yeniden başlayacak mücadelelerde ilk 11 de yer almak için büyük çaba gösteriyor.

TEKNİK HEYET KEYİFLİ
Futbolcuların bu halinden oldukça memnun olan yeşil siyahlı teknik heyet, ortaya konan hırs ve çabayı mutlulukla takip ediyor. Teknik direktör Şaban yıldırım özellikle çift kale maçlarda oyunculara çok fazla müdahale etmezken, futbolcuların saha içinde liderlik edebilmelerine ve belirlenen taktiği sahaya yansıtmalarına izin veriyor. Futbolcular da verilen bu güveni saha içinde olumlu yönde kullanmaya gayret gösteriyor.

Editör: Haber Merkezi