Sezonun ikinci maçında evinde Sarıyer’i ağırlayan Sakaryaspor, ilk 6 dakikada bulduğu 2 golle sahadan 2-0 galip ayrılarak bu sezon ilk 3 puanını aldı ve taraftarının önünde 3 puanı hanesine yazdırdı

FIRTINA GİBİ BAŞLANGIÇ
Sakaryaspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 2.hafta maçında evinde Sarıyer’i konuk etti. Yeşil siyahlı ekibimiz maça fırtına gibi başlarken golcü kanadı Ozan Sol ile 3’ncü dakikada golü buldu. Savunmanın arkasına iyi sarkan Ozan ilk vuruşta olmasa da ikinci vuruşunda topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yaptı. Bu golün hemen ardından kazanılan köşe vuruşunu iyi değerlendiren Sakaryaspor savunmadan duran top için hücuma çıkan Çağlayan Menderes ile 2’nci golü buldu ve henüz 6’ncı dakikada 2 farklı üstünlüğü yakaladı.

GOLLER KAÇTI
Gollerin ardından Sakaryaspor etkili oyununu sürdürdü. Farkı arttırmak için rakip kaleye hem organize hem de kontra ataklar deneyen yeşil siyahlı temsilcimiz Ozan, Ömer Bozan ve Tahir Babaoğlu ile net fırsatlar yakalasa da değerlendiremedi. 41’nci dakikada Ömer Bozan’ın bir topu da direkten döndü. İlk yarıdan başka gol sesi çıkmadı ve Sakaryaspor soyunma odasına 2-0 üstünlükle gitti.

POZİSYON YAĞMURU
Karşılaşmanın ikinci ayrısına iki takım da kontrollü başladı. Daha çok oyunu tutan taraf olan Sakaryaspor defans güvenliğini sağlama alırken hızlı kanatlarıyla etkili olmaya çalıştı. Ozan sol ve Tahir ile net fırsatlar yakalayan Sakaryaspor, final paslarında etkili olamayınca 60’ncı dakikaya kadar skoru da değiştiremedi. Mücadelenin son dakikalarında da sık sık kontra ataklarla rakip kalede etkili olan temsilcimiz skoru arttırmayı başaramasa da sahadan 2-0’lık skorla galip ayrıldı ve bu sezon ki ilk 3 puanı hanesine yazdırdı.

Editör: Haber Merkezi