İKİ DEĞİŞİKLİK
Kurulduğu 2008 yılından bu yana Karapürçek ilçesi takımı olarak amatör liglerde yer alan Fırtına Gençlerbirliği, önümüzdeki sezona kan değişiklikleri ile girecek. Gerçekleştireceği kongre ile yeni başkan olarak seçilmesi beklenen Cafer Özden’in yanı sıra teknik direktörlük koltuğunda da değişime gidecek Karapürçek temsilcisi, Recai Eker ile hem antrenör hem de futbolcu olarak anlaşma sağladı. Yeşil Siyahlılarda başkanlığı bırakan ama Onursal Başkan olarak takımda görev yapacak olacak olan Ali İhsan Tarım, “Günahıyla sevabıyla kulübümüze yeni başkan olarak Cafer Özden’i getirmeyi planladık. Hayırlı olsun” dedi.

“HAYIRLI OLSUN”
Fırtına Gençlerbirliği’ne yeni Başkan Adayı Cafer Özden yaptığı açıklamada, “Kulüpte ben yeni değilim. Bu kulüpte hem oynadım hem de yöneticilik yaptım. Yeni sezonda da Başkan olarak görev alacağım. Takımımızı yeni sezon için eski Tecrübeli futbolcu halen faal olarak da top oynayan Recai Eker arkadaşımıza emanet edeceğiz. Kendisi hem futbolcu hem antrenör olarak görev yapacak. Şimdiden hayırlı olsun Recai Hocamıza” ifadelerini kullandı.

FIRTINA ESECEK
Karapürçek Takımı olan Fırtına Gençlerbirliğispor yeni sezona bomba gibi girmeyi planlarken, takımın başına tecrübeli isim Recai Eker getirildi. Yeni teknik adam Recai Eker, “Gelecek yıl takımın başında olacağım ancak zaman zaman da takımda futbol oynayarak katkı yapacağım. Genç bir kadromuz var. Seneye Fırtına Karapürçek’ten esecek, benden hatırlatması” dedi.

Editör: Haber Merkezi