Bu sezon 2.si düzenlenen İşte Lig Basketbol Turnuvasında Agdaş, Boshoku, Daikin, Ak Gıda, Alimex, DRC, TKG, Neotec, Noksel ve Aktül Kağıt firmaları arasında kıran kırana geçen mücadelelerin ardından geçtiğimiz akşam oynana yarı final müsabakaları sonrasında finalistler belli oldu.

İLK BİLET AK GIDA’NIN
Sakarya Vakıf Koleji Spor Salonu’nda oynanan yarı final ilk maçında Ak Gıda ve Agdaş karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan taraf Agdaş olmasına rağmen oyuna kısa sürede ağırlığını koyan Ak Gıda devreyi 30-19 önde tamamladı. İkinci yarıda da rahat bir oyun sergileyen Ak Gıda karşılaşmayı 50-33 kazanarak finale adını yazdıran ilk ekip oldu.

BOSHOKU UZATMADA
Gecenin ikinci yarı final heyecanında Boshoku ve Daıkın takımları karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede her iki takım taraftarları büyük destek verdi. Her iki takımında kazanmak için büyük mücadele sergilediği karşılaşmanın ilk devresi 38-24 Boshoku üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıda Daıkın 15 sayı geriye düştüğü mücadeleyi son saniyelerde performansı ile 52-52 eşitliğe taşıdı. Normal süresi beraberlikle biten mücadelenin 5. Periyodunda oyuna yeniden ağırlığını koyan Boshoku mücadeleyi 61-55 kazanarak finale çıkan ikinci takım oldu.

FİNAL CUMARTESİ
İşte Lig Basketbol Turnuvasında final müsabakası 22 Aralık Cumartesi günü Sakarya Vakıf Koleji Spor Salonu’nda oynanacak. Günün ilk maçında Agdaş ve Daınkın üçüncülük için karşı karşıya gelecek. Saat 18:00’de ise Ak Gıda ve Boshoku şampiyonluk kupası için mücadele verecek.

Editör: Haber Merkezi