Rakiplerinin yarı finalde yenen ve güzel oyunlarıyla seyircileri mutlu eden Karasu Meslek Yüksek Okulu ve Sapanca Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Liginde şampiyonluk için karşı karşıya gelecek.

SON ŞAMPİYON YİNE FİNALDE
SAÜ 2018 Yarı Finali ilk maçı çok güzel heyecanlı ve zevkli bir şekilde oynandı. Her iki takımın usta ayakları karşılıklı profesyonelleri aratmayacak şekilde oynadı. Henüz maçın başında Amer’in ayağından kazandığı golle Mühendislik öne geçti uzun süre önde giden Mühendisler 38.dakikada Caner İrken’e engel olamadılar. Önce 1-1 yakalayan geçen yılın şampiyonu kendine geldi ve pespese attığı gollerle finale adını yazdırdı.

Maç esnasında tribünleri dolduran seyirciler arasında Sapanca MYO Müdürü Mehmet Özen ve diğer idareciler Mühendislik sekreteri Hilmi Fidan ve ekibinin öğrencilerin yanında olması güzelliğe güzellik kattı. Ayrıca maçlar esnasında ASKF Yönetimi Başkan Yaşar Zımba, Başkan yardımcısı Uğur Kobaş ve Yönetim kurulu hazır bulundu sohbetler edildi.  Bunlara SAÜ Gen. Sekreter Yrd. Süleyman Avcı, SKS Dai. Bşk. Necat Er, Spor Bil. Fak. Dekanı Can Kurnaz, Okutman Adem Erbay’da Recep Eren ve ekibini yalnız bırakmadı.

KARASU PENALTILARLA FİNALDE
SAÜ 2018 yılı Öğrenci liginin en zevkli ve heyecanlı yarı final maçını Karasu MYO aldı. Topun başını döndüren her iki takımın usta ayakları seyredenleri mest etti. Tunahan Demir’in 16.dakikada attığı golle Teknoloji Fakültesi öne geçti. Karşılıklı ataklar uzun süre devam etti. Top bir türlü filelerle buluşamadı hakemin uzatmaları gösterdiğinde Karasu MYO oyuncuları pes etmedi ataklarını sıklaştırdı. Buna karşılık kapanmayan açık futbol oynamaya devam eden Teknolojik ayaklar beklemedikleri anda Karasu MYO’lu Hüseyin Balta’nın ayağından yedikleri golle yıkıldılar ve maç penaltılara gitti penaltılarda eşitlik bozulmazken seri penaltılarda rakibini 9-8 geçen Karasu MYO adını finale yazdırdı.

Editör: Haber Merkezi