Play Off ayarı final ilk maçında deplasmanda Kırşehir Belediyespor’a konuk olan Sakaryaspor, hücumda etkili olamadığı mücadeleden 0-0 eşitlikle ayrıldı ve final umudunu Sakarya’ya bıraktı

OĞUZ İZİN VERMEDİ
Sakaryaspor, Misli.com 2.Lig kırmızı Grup Play Off yarı final ilk mücadelesinde deplasmanda Kırşehir Belediyespor’a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk bölümünde iki takım da duran toplar ve kenar ortalarıyla etkili olmaya çalıştı. Bu bölümde kaptan Oğuz temsilcimiz adına önemli de bir kurtarış yaptı. Baskısını iyice arttıran ev sahibi Kırşehir Belediyespor’a üst üste pozisyonlarda dur diyen yine Oğuz Çalışkan oldu ve gole izin vermedi. İlk devre başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

ATAKLAR ETKİSİZ
Karşılaşmanın ikinci yarısında yeşil siyahlı temsilcimiz oyunu dengeledi. Ali Özgün ile bir de pozisyon buluşan Sakaryaspor fırsatı gole çeviremedi. Ev sahibi Kırşehir de frikikten Mehmet ile gole yaklaştı. Mehmet’in vuruşu direğin yanından dışarıya gitti. İki takımın karşılıklı atakları bir türlü sonuç vermedi. Son bölümde iki takım da tempoyu arttırsa da bir türlü aradıkları golü bulamadı ve mücadele başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi