Play Off yarı final eşleşmesinin ilk ayağında deplasmandan gol yemeden avantajla dönen Sakaryaspor, final bileti için bugün saat 20.00’de Kırşehir Belediyespor’u evinde ağırlayacak

MAÇA HAZIRIZ
Sakaryaspor, Misli.com 2.Lig Play Off Yarı Final rövanş maçında bugün evinde Kırşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Deplasmanda rakibi ile 0-0 berabere kalan ve gol yemeden evine avantajlı bir skorla dönen yeşil siyahlı temsilcimiz, alacağı bir galibiyetle final biletini cebine koymayı hedefliyor. Karşılaşmaya mental ve fiziksel olarak hazırlanan yeşil siyahlı temsilcimiz, maç öncesinde Rüstemler Tesisleri’nde kampa girmiş durumda.

MAÇ ÖNCESİ MORAL
Kritik mücadele öncesinde çalışmalarını Yeni Atatürk Stadı’nda yaptığı antrenman ile tamamlayan yeşil siyahlı oyunculara stat personeli de moral verdi. Sporculara tatlı ikram eden personeller, final biletini alacaklarına emin olduklarını söyledi. Öte yandan kritik mücadele öncesinde sporcularına son uyarılarını yapan teknik direktör Serdar bozkurt, özellikle takım savunması konusunda dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Editör: Haber Merkezi