FİNALLERE 2 TAKIM
Kıran kırana maçlara sahne olan Okul Sporları Genç Erkekler Final müsabakaları Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçlarla tamamlandı. Final maçında Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile karşılaşan Hendek Anadolu Lisesi ilk seti kaybetmesine rağmen rakibini 3-1’lik skorla geçti ve şampiyon olan takım oldu. Fatih MTAL ise finalde kaybederek 2.olmasına rağmen Sakarya’yı Türkiye Finallerinde temsil etmeye hak kazandı.

3.SPOR LİSESİ
Günün bir diğer karşılaşmasında ise SATSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Sakarya Spor Lisesi karşı karşıya geldi. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada rakibini 3-2’lik skorla mağlup eden Sakarya Spor Lisesi 3.lük kupasını kazanan ekip oldu. SATSO MTAL ise il birinciliğini 4.olarak tamamladı.

ÖDÜLLER İDARECİLERDEN
Takımlar gerçekleşen kupa töreni ile ödüllerine kavuştu. Karşılaşmanın ardından gerçekleşen törende Şampiyon Hendek Anadolu Lisesi’ne kupasını Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Hamzaoğlu verdi. 2.olarak turnuvayı tamamlayan Fatih MTAL ise kupasını Fatih MTAL Okul Müdürü İrfan Karaçayır’ın elinden aldı. Sakarya Spor Lisesi’ne 3.lük kupasını ise Hendek Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Akbulut takdim etti. SATSO MTAL ise kupa ve madalyalarını İl Hakem Kurulu Üyesi Reşat Günal’ın elinden aldı.

Editör: Haber Merkezi