34. Söğütlü Festivali Yağlı Pehlivan Güreşleri başpehlivanlık final mücadelesi büyük bir çekişmeye sahne oldu ve Fatih Atlı rakibini Ali Güngör Ekin'i yenerek başpehlivanlık kemerini taktı

GÜREŞLERE İLGİ BÜYÜK
Büyük bir heyecana sahne olan müsabakalar sonunda Başpehlivanlığı Ali Güngör Ekin'i yenen Fatih Atlı aldı. Güngör Ekin 2nci, Süleyman Aykırı 3ncü, Hamza Köseoğlu ise 4ncü oldu.  Müsabakalara Ak Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Ak Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan, Kırkpınar Güreş Ağası Seyfettin Selim, Akyazı Güreşleri Ağası Mehmet Öztürk, Akyazı bir önceki güreş ağası İdris Caymaz, Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Başkanı Türker Aygündüz  25. Dönem Ak Parti Milletvekili Ali İnci, İlçe belediye başkanları, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı,  Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Mehmet Akif Çakar ve İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’nde Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof.Dr. Alaettin Çelik katıldı.

KIRAN KIRANA MÜCADELE
Binlerce güreşsever müsabakalar için Söğütlü’ye akın etti. Kıran kırana geçen müsabakalar sonunda onlarca kategoride dereceye giren sporcular kürsüye çıktı ve madalyalarını aldı. Sporculara madalyalarını ve ödüllerini güreşler için ilçeye gelen protokol üyeleri takdim etti. Dereceye girerek kürsüye çıkan sporcular büyük sevinç yaşadı.  

GÜNGÖR YENİDEN AĞA
Öte yandan 34. Söğütlü Festivali Yağlı Pehlivan Güreşleri Güreş Ağası Söğütlü 3. OSB Vialli-Oğuzhan Plastik sahibi Semih Güngör’dü. Semih Güngör önümüzdeki sene güreşleri içinde tekrardan güreş ağalığını aldı.

Editör: Haber Merkezi