Yaklaşık 20 günlük aranın ardından Elazığspor karşısında 2-0’lık bir galibiyet alarak sahalara moralli dönen Sakaryaspor, zirveyle puan farkını az da olsa indirmiş durumda

MAKAS DARALIYOR
Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta üst üste 3 karşılaşmasının ertelenmesinin ardından zirve yarışında maç eksiğiyle geride kalan Sakaryaspor, İlk erteleme karşılaşmasında Elazığspor’u yenerek 3 puan aldı. Lider Eyüp spor ile puan farkını maç eksiğine rağmen 9’a indiren yeşil siyahlı temsilcimiz, yarın oynayacağı Kardemir Karabükspor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak zirveyle olan makası iyice daraltmayı hedefliyor.

HEDEF 3 MAÇTA 9 PUAN
Teknik direktör Murat Balaban 3 haftalık arada oyuncularına verdiği özel programlarla sporcularını hazır tutarken, Kardemir Karabük karşılaşmasında da futbolcuların maç eksiğini kapatmak istiyor. Futbolcuları maç için uyaran genç teknik adam, genç bir rakip olan Kardemir Karabükspor’u hafife almıyor. Zirveyle puan farkını kapatmak için her maça ciddiyetle hazırlandıklarını belirten Balaban, Karabük, Turgutluspor ve Etimesgut maçlarından 9 puan çıkarmayı hedefliyor.

Editör: Haber Merkezi