KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI
Eyüpspor kulübü Başkanı Murat Özkaya ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, İstanbul’da oynanan mücadelede yaşanan olayların ardından yeşil siyahlı camiaya özür ziyaretinde bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Eyüpsultan Belediye Başkanı Sn. Deniz Köken ve Eyüpspor Başkanı Sn. Murat Özkaya maçta yaşanan tatsız olaylar sonrası şehrimize ziyarette bulundular. Başkanımız Cevat Ekşi, Eyüpsultan Belediye Başkanı'na, Eyüpspor Kulüp Başkanı'na ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı Sakaryaspor camiası adına teşekkür etti” ifadeleri yer aldı.

“BİZİ DERİNDEN ÜZDÜ”
Ziyarette konuşan Özkaya, "Maçta yaşanan olaylar bizi derinden üzdü. Maçtan sonra özür yazımızı yayınlamıştık. Bugün de Belediye Başkanımız ile beraber bir ziyarette bulunmak istedik. Sakaryaspor bizim dostumuz olan büyük bir camiadır. Böyle olayları asla tasvip etmiyoruz" dedi.

KÖKEN’DEN TEŞEKKÜR
Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Köken, "İki güzide kulübün bu tür olaylar ile değil, dostluk ve başarılar ile anılması gerekmektedir. Başta Sn. Ekrem Yüce ve Sn. Cevat Ekşi olmak üzere burada bizi misafir eden herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi