Bu yıl 31’ncisi düzenlenen Olgunlar futbol turnuvasına ilk kez katılan ve Genç Olgunlar kategorisinde mücadele eden Eser Okulu Bahçıvanspor, hem oyunuyla hem de müthiş taraftarıyla turnuvada iz bıraktı

İLK YILDA ÜÇÜNCÜLÜK
Olgunlar Turnuvasına ilk defa katılan Yenigün Eser Okulu Bahçıvanspor, hem turnuva içinde oynadığı oyun ile hem de taraftarının tribünlerde yaptığı görsel şovlar ile turnuvada adından söz ettirdi. Grubunda 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Eser Okulu, grup lideri olarak adını çeyrek finallere yazdırdı. Bu grupta da sadece 1 yenilgi alan Yenigün temsilcisi 4 galibiyet ile adını yarı finale yazdırdım Yarı finalde İzrek’e 4-3 kaybeden Eser Okulu, finalin kıyısından döndü. Üçüncülük maçında Çiftçi kardeşler sahaya çıkmayınca hükmen galip sayılan Eser Okulu, turnuvayı kürsüde tamamladı.

----

ÖNEMLİ İSİMLER SAHNE ALDI
Turnuvaya katılımı sağlayan Yenigün Mahallesi Muhtarı Nevzat Berber ve Başkan Faruk Parlak iyi bir kadro kurmak için zorlandıklarını söyledi. Volkan Yava da takımda önemli rol oynadı. Teknik Sorumlu olarak Kadir Kocacık takımı turnuva boyunca iyi yönetti. Eser Okulu, kalede panter Cihan Şeybek, takımın beyni Cemalettin Parlak, golcüleri Ümit Tale, Burak Aydın, deli fişek İlker Hızal, Volkan Süleyman Duraklar, Şenol Karatay, Murat Hüseyin Şahin, Abdullah Hün, Önder Batmacı, Dursun Akgöl, Cemil Özdin ve Kadir ile iyi bir takım oldu.

----

TARAFTARLAR DAMGA VURDU
Taraftarı da Eser Okulu Bahçıvanspor’u bir maç olsun yalnız bırakmadı. İlk maçtan son maça kadar takımlarını destekleyen eser okulu taraftarları, astıkları pankartlar ve yaptıkları meşale şovlarla turnuvada büyük bir iz bıraktı. Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Eser Okulu taraftarları, takımlarının kupa sevincine de ortak olmayı ihmal etmedi.

----

BERBER HEDEF BÜYÜTTÜ
Yenigün Mahalle Muhtarı Nevzat Berber yaptığı açıklamada oyunculara teşekkür ederek; “Olgunlar turnuvasına ilk kez katıldık. Eser Okulu Bahçıvanspor olarak turnuvada yer aldık ve iyi bir mücadele ortaya koyduk. Yeni takım olduğumuz için biraz bocalar gibi olduk ama usta ayaklar sahneye çıktı klasını konuşturdu. Bu yıl Genç Olgunlarda 3. Olduk. Allah nasip ederse seneye olgunlarda Eser Okulu Bahçıvanspor şampiyonluk kovalayacak. Takımımızı desteklemeye gelen Yenigünlü spor severlere ve olgun taraftarlarına da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Futbolcu kardeşlerimi de alınlarından öpüyorum. Seneye olgunlarda buluşmak üzere diyor, onları Allah’a emanet ediyorum” dedi

Editör: Haber Merkezi