Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Esentepe Gölspor sahadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı

ESENTEPE 10 KİŞİ KALDI
İkinci devreye iyi başlamak için sıkı bir hazırlık dönemi geçiren Esentepe Gölspor, evinde lider Alaağaçspor’u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun oynayan Serdivan temsilcisi 30’ncu dakikada Gürkan’ın penaltı golü ile 1-0 öne geçti. Dakikalar 35’i gösterdiğinde ise Hasan, gördüğü gereksiz kırmızı kart ile Esentepe’yi 10 kişi bıraktı. Konuk Alaağaçspor ise 45’nci dakikda skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

GALİBİYETİ HAMZA GETİRDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısında Alaaağaçspor eksik rakibi karşısında bir türlü golü bulamadı. 80’nci dakikada sahneye çıkan Hmaza, Esentepe Gölspor’u 2-1 öne geçiren golü attı. Esentepe bu dakikadan sonra kontra ataklarda net fırsatlar bulsa da Vedat bu fırsatları cömertçe harcadı. Mücadele Esentepe Gölspor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

“BİRLİK VE BERABERLİK VAR”
Teknik direktör Reşat Salpat iyi bir oyun ile kazandıkları için mutlu olduğunu ifade ederken, “Takıma geldiğimiz günden beri bir şeyleri değiştirmeye çalıştık. Şu anda takımda birlik ve beraberlik var. İyi bir başlangıç yaptığımız için mutluyuz” dedi. Başkan Fikret Yardımcıoğlu ise maç sonunda galibiyetten dolayı tüm oyuncuları ve teknik heyeti kutladı.  

Editör: Haber Merkezi