PROTOKOL KATILDI
Erenlerspor’un 2021-2022 Sezon açılışına ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Erenler Belediye Balkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Erdal Köse, Olimpiyat Hakemi Uğur Kobaş ile birlikte katıldı. ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Erenler belediye Başkanı Fevzi Kılıç’a Erenler ilçesi spor branşlarına ve Futbol kulüplerine yaptığı desteklerden dolayı teşekkür şilti verdi.

YÜCE: “PIRIL PIRIL GENÇLER”
Açılış töreninde kurban kesilirken, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Kulüp Başkanı Kadir Kurtuluş birer konuşma yaptılar. Başkan Yüce yaptığı konuşmada, “Erenlerspor benim ilk göz ağrımdır. Gördüm ki Erenlerspor’umuz BAL’da pırıl pırıl gençlerle mücadele verecek. Gerçekten çok mutlu oldum. Kazansak da kaybetsek de en azından bu genç yetenekleri görme imkanımız olur” dedi.

HAZIRLIK MAÇI
Yağmur altında gerçekleşen açılış maçında Erenlerspor As Akyazı takımıyla karşı karşıya geldi. Protokol üyelerinin de izlediği mücadelede iyi bir oyun ortaya koyan Erenlerspor sahadan 4-2’lik skorla galip ayrılmasını bildi. Açılışta ayrıca Erenlerspor minik takımı da Sakarya Gençlergücü minik takımıyla da hazırlık maçı yaptı.

“GENÇLERİMİZ DAMGA VURACAK”
Erenlerspor Kulüp Başkanı Kadir Kurtuluş açılış konuşmasını yağmur nedeniyle kısa tuttu. Kurtuluş yaptığı açıklama, “Bölgesel Amatör Lig’e Gençlerimiz damga vuracak. Amacımız bu gençlerle piyasa yapmak ve kendilerini gösterme şanslarını onlara sunmak. Onlar profesyonel olursa biz daha çok mutlu oluruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi