BAŞKAN VE YÖNETİM İZLEDİ

Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil edecek ekiplerden biri olan Erenlerspor, yeni sezon öncesinde çalışmalarına start verdi. Teknik Sorumlu Cenap Taner’in önderliğinde antrenmanlara başlayan Erenler temsilcisinin ilk antrenmanını Kulüp Başkanı Orhan Şeşen ve Erenlerspor Genel Kaptanı Faruk Parlak da izledi. Şeşen ve parlak antrenman öncesinde genç teknik adam Cenap Taner ile de bir süre sohbet etti.

YENİ TRANSFERLER İDMANDA

Erenler Stadı’nda gerçekleştirilen ilk antrenmanda yeni transferler de yer aldı. Transferler Burak Çetinkaya,(Kaleci) Ener Diyarlı (Sağ Bek,)Mert Yıldız (sol bek)Mert Güngör(Stoper) Zafer Aydoğdu (Stoper)İlyas Barut (Ön Libero)Bahri Arslanlı (Forvet Arkası) ve Aykut Güler( (stoper) yeni takımıyla ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

ŞAMPİYONLUK HEDEFİ

Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Erenlerspor’un Fahri Başkanı Rahmi Şengül yaptığı açıklamada, “Bir Erenlerli olarak takımımız olan Erenlerspor’un başarılı olmasını çok istiyoruz. Ben de Fahri Başkan olarak takımımıza yardımcı olmaya çalışıyorum. İnşallah hedefimiz olan şampiyonluğa önümüzdeki sezon ulaşırız” dedi.

“KADROMUZU GENİŞ TUTUYORUZ”

Erenlerspor Kulüp Başkanı Orhan Şeşen ise yaptığı açıklamada, “Allah’a çok şükürler olsun pandemide azalmalar olunca BAL’ın başlaması için önümüzde engel kalmadı. Geçen yılki kadromuza yaptığımız akıllı transferlerle BAL ligine iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Nasıl oynanacak bilmiyoruz nasıl oynanırsa oynansın biz kadromuzu geniş tutmak zorundayız. İnşallah hedefimiz şampiyonluk” ifadelerini kullandı.

“UĞURUMLA GELİYORUM”

Erenlerspor’un yeni Teknik Patronu Cenap Taner idman öncesinde gazetemize açıklamalarda bulundu. Taner yaptığı açıklamada, “Öncelikle Sakarya’yı ve Sakarya halkını çok seviyorum. Bana yapılan Transfer teklifini geri çevirmedim. Benim ayağım uğurludur. Bu uğurumu inşallah Erenlerspor’a da taşıyacağım. Takımımızı 3’ncü lige çıkartmak için Başkanımız Orhan Şeşen ve yardımcılarım İhsan Dikici, Şaban Çolak ve Kadir Demir ile çaba sarf edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi