ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Bölgesel Amatör Lig’e iyi bir başlangıç yaparak hedefi olan 3.Lig’e çıkmak isteyen temsilcimiz Erenlerspor, çalışmalarını kendi tesislerinde antrenör Cenap Taner liderliğinde aralıksız sürdürüyor. BAL’a katılım başvurusunu yaparak bu sezon lige katılacak takımlar arasında yerini almak isteyen Erenler temsilcisi, iyi bir performans ile ligi domine etmeyi hedefliyor.

KEYİFLER YERİNDE
Erenler Stadı’nda gerçekleştirilen antrenmanlarda oyuncuların moral ve motivasyonu teknik heyetin de yüzünü güldürüyor. Arkadaşlık ortamını oldukça iyi yakalayan ve takım içinde oldukça iyi anlaşan sporcular, Erenlerspor’u bu yıl hedefine ulaştırmak istiyor. Oldukça neşeli geçen çalışmalar boyunca birbirlerine sık sık takılan futbolcular, eğlenmeyi de ihmal etmiyor.

“TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENSİN”
Seneye büyük hedeflerle gireceklerinin altını çizen teknik patron Cenap Taner, “Lig için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımın performansından oldukça memnunum. Zaten oldukça tecrübeli futbolcularımız var. Aylardır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi de bir kamp dönemi geçirdik. Artık hedefimiz 3.Lig’e çıkarak bu camiayı hak ettiği yere taşımak. Taraftarımız bize inansın ve güvensin. Gerisini biz hallederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi