BAŞKAN KADİR KURTULUŞ
Genç iş adamı Kadir Kurtuluş Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Teknik adam Hikmet Sevim'in başkanlık için kendisine getirdikleri teklifi Erenler’in evladı olarak Erenlere hizmet için kabul ettiğini ve genç iş adamlarından oluşan bir yönetim oluşturarak yola çıktıklarını söyledi. Kurtuluş, "Amacımız Erenlerspor ve Erenler gençliğine hizmet etmek, gençlerimize sahip çıkarak onlara imkanlar sunmak ve aynı zamanda A takım ile birlikte alt yapımızı ve futbol okullarımızın en iyi şekilde çalışmalarını sağlamak" dedi.

GENÇ YÖNETİM KURULU
Sakarya’nın genç iş adamlarından Kadir Kurtuluş başkanlığında oluşan yönetim kurulunda, Başkan Yardımcılıklarını Şeref Çelik ve Davut Polat üstlendi. Futbol Şube Sorumlusu Kurtuluş Turna Olurken, Genel Kaptanlığa Gürkan Yorulmaz, Altyapı sorumluğuna Gürkan Kurtuluş, Basın sözcülüğüne ise Önder Akçay getirildi. Tüm yönetimin sporun içinden geldiğini belirten Başkan Kurtuluş, "Arkadaşlarımız sporun her kademesinde bulunmuş, Sakarya’nın yakından tanıdığı isimler, inşallah hep birlikte Erenlespor için güzel işlere imza atacağız" dedi.

SAKARYASPOR CANIMIZ
Başkan Kurtuluş “şehrimizin güzide takımı Sakarya’mıza futbolcu yetiştirmek en büyük onurumuz olur. Biz bu yıl ligde kalmayı hedef yaptık. 2000 yılı doğumlu üstünde futbolcu oynatmayacağız dedik. Tüm çalışmamız gençlerimizi yetiştirmek, kolej takımı olmak. Bu işi yaparken, hedefimiz tabi ki Sakaryasporumuza futbolcu yetiştirmek olacaktır. Sakaryaspor bizim canımız" dedi

Editör: Haber Merkezi