SEZONU AÇTILAR
Erenlerspor altyapısı, Koordinatör Fatih Kanbur, antrenör Kadir Demir ve Kaan Doluel nezaretinde sezonu açtı. Türk Futboluna sayısız futbolcular kazandıran Erenlerspor, normalleşme süreci ile birlikte yeniden sahalara indi. Hünerli miniklerle yeniden çalışmalara başlayan Erenler temsilcisi, geniş teknik kadrosu ile de dikkat çekiyor. Antrenörler Fatih Kanbur, Şaban Çolak, Gürcan Alkan, Kadir Demir ve Kaan Doluel minik sporcularla yakından ilgileniyor.

ÇALIŞMAYA İLGİ BÜYÜK
Yaşanan koronavirüs pandemisi nedeniyle getirilen kısıtlamalar yüzünden evlerinde kalan sporcular, yeniden sahaya inmenin keyfini çıkarttı. Tesislere akın eden minik sporcular, uzun zaman sonra yeşil sahalarla ve arkadaşlarıyla buluştu. Gerçekleştirilen antrenmana büyük lig gösteren minik sporcular, hem eğlendi hem de hünerlerini sahaya yansıttı. Miniklerin özleminden ve isteğinden teknik ekip de memnun kaldı.

“FUTBOLCU YETİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Erenlerspor Altyapı Koordinatörü Fatih Kanbur yaptığı açıklamada, “Ben şahsım adına Erenlerspor’a geldiğimden bu zamana kadar altyapıda iyi ve ahlaklı sporcular yetiştirerek Türk sporuna kazandırmaya çalıştık. Birçok oyuncumuzu da birçok profesyonel takıma transfer ettik. Burada futbolcu yetiştirmede arkadaşlarım Şaban Çolak, Gürcan Alkan, Kadir Demir ve Kaan Doluelin de katkıları çok büyük. Bizler Erenlerspor antrenörleri olarak Futbolcu yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi