ÇALIŞMALARA ARA YOK
Erenlerspor altyapı futbolcuları, Altyapı Koordinatörü Fatih Kanbur, antrenörler Gürcan Alkan, Kadir Demir, Kaan Doluel nezaretinde çalışmalarını Erenler Stadı’nda sürdürüyor. Pandemi döneminde yeşil sahalardan oldukça uzak kalan sporcular, yeniden antrenmanlara dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Oldukça formda olan sporcular, bir gün olsun çalışmalara ara vermiyor.

FORM GRAFİĞİ YÜKSELİYOR
Erenler Stadı’nda devam eden çalışmalarda sporcular her geçen gün form durumlarını biraz daha yukarıya çekiyor. Oldukça uzun bir süre çalışmalardan uzak kalan sporcular, yeni sezon öncesinde hazır olmayı hedefliyor. Fatih Kanbur ve diğer antrenörlerinin sözünden çıkmayan sporcular, çalışmalar boyunca antrenman programına harfi harfine uyuyor.

“MİNİKLER ÇOK YETENEKLİ”
Erenlerspor altyapı Koordinatörü Fatih Kanbur yaptığı açıklamada, “Ben birçok takımlarda yıllarca futbol oynadım. Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük hayatımı Erenlerspor Altyapısında sürdürüyorum. Çok yetenekli miniklerimiz futbol okulumuzda hünerlerini sergiliyor. Ben ve antrenör arkadaşlarım Gürcan Alkan, Kadir Demir ve Kaan Doluel sporcularla yakından ilgilenerek bildiğimiz her şeyi onlara aktarıyoruz” dedi.

“TÜM KULÜBÜN EMEĞİ VAR”
Kanbur, “Ayrıca kulübümüz çatısı altında birçok yetiştirdiğimiz miniklerimiz başka profesyonel takımlara transfer oldular. Bu başarıda tüm kulüp çalışanlarımızın emeği çok büyük. Şoförümüz Erol Bey, malzemelerimizi hazırlayan Şakir Demir ve Sedat Baran’ın emekleri de çok büyük. Sporcu ailelerimiz de bize tam destek veriyor. Tüm bunlar bir araya gelince de başarı geliyor.” ifadeleriyle söylerine son verdi.

Editör: Haber Merkezi