ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Erenlerspor Kulüp Başkanı Tacettin Öztürk’ün katıldığı tören ile yaz dönemini tamamlayan Erenlerspor’da futbolcular belgeyle ödüllendirildi. 3 ay boyunca antrenörler İsmail Küçük, Şaban Çolak, Gürcan Alkan, Fatih Kanburve  Kadir Demir ile birlikte çalışan minikler yaz dönemini epey verimli geçirdi. Yaz döneminin başından beri epey aşama kaydeden minik yetenekler okul döneminde de hafta sonlarında çalışmalarını sürdürecek.

Erenlerspor Kulüp Başkanı Tacettin Öztürk  törende yaptığı konuşmada “Erenlerspor’da hiçbir zaman başarı bitmez. Bunun en güzel örneği alt yapıdan yetiştirdiğimiz sporcularla liglerde her kategoride aldığımız başarılardı. Kulübüz bu nedenle altyapımıza mütemadiyen önem veriyor.  Bu yıl da liglerde başarılı olacağız.” İfadelerine yer verdi.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba ise törende söz alarak “Her kulübün altyapısı olması lazım. Çünkü altyapısı olmayan kulüpler her yıl transfer yapmak ve para harcamak zorunda kalıyor. Tabi ki sadece gençlerle de olmaz yanlarına 2-3 tecrübeli futbolcu şart. Ama alt yapıdan genç yetenekler çıkartmakta şart. Başarı ancak böyle gelir.” İfadelerini kullandı.

Erenlerspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Erenler Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kemalettin Kaya ise minik sporcuları tek tek tebrik etti. Kısa bir konuşma yapan Kaya “Miniklerimizle her yıl gurur duyuyoruz. Bizim altyapımız gerçekten çok güzel, hocalarımız çok değerli insanlar. Bu anlamda Erenlerspor’un başarıları da ortaya daha rahat çıkıyor.” dedi.

Editör: Haber Merkezi