İLK MAÇTA 5 GOL
Erenler Stadı’nda oynanan ilk karşılaşmada Nejat Ersin Futbol Akademisi U15 takımı ile Sakaryagücü U15 takımı karşı karşıya geldi. Rakibini Yaser ve Mustafa’nın attığı gollerle 4-1 mağlup eden Nejat Ersin’in öğrencileri oynadıkları futbolla da alkış aldı. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Mor Beyazlılar, futbollarıyla da beğeni topladı.

----

U11’LERDE TEK ATIŞ
Günün ikinci maçında Nejat Ersin Futbol Akademisi U11 takımı ile Erenlerspor U11 takımı karşı karşıya geldi. Güçlü rakibi karşısında kontrollü bir yun oynayan Nejat Ersin’in talebeleri rakibini 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı ve 2 maçtan galibiyetle ayrıldı. Son olarak ayn takımların U12’ler mücadelesi ise golsüz eşitlikle sona erdi.

----

“MİNİKLERİMİZİ KUTLUYORUZ”
Antrenörler Nejat Ersin ve Ercan Zorlu maç sonunda yaptıkları açıklamalarda, “ilk maçta Sakaryagücüspor’u güzel futbol sergileyerek 4-1 yendik. Günün ikinci maçında güçlü Erenlerspor’la karşılaştık. U11’lerde akılı futbol oynayarak 1-0 galip geldik. U12’ler de ise Erenlerspor ve bizim takım başa baş oynadı ve maç golsüz bitti. Güzel futbollarından dolayı miniklerimizi kutluyoruz” ifadelerini kullandılar.

----

“HÜCUMDA BECERİKLİ DĞEİLDİK”
Erenlerspor Altyapı Antrenörü Fatih Kanbur ise açıklamasında, “Nejat Ersin Futbol Eğitim Merkezispor karşısında 2 takım halinde oynadık. Birinde berabere kaldık diğerinde 1-0 yenildik. Her takımın bir defa kötü oynama opsiyonu vardır. Bence onu kullandı. İki takımım da gol bölgelerinde becerikli değildi bugün maalesef. Durum böyle olunca mağlubiyet de kaçınılmaz oluyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi