ŞAMPİYON HARMANLIK 
Lige iyi bir başlangıç yapan ve ligi ilk şampiyon olarak tamamlayan Harmanlıkspor Erenler Stadı’nda gerçekleştirilen ödül töreni ile şampiyonluk kupasını aldı. Büyük sevinç yaşayan yeşil beyazlılar kupa coşkusunu antrenörleriyle birlikte yaşadı. Harmanlıkspor’un ardından ikinci ve üçüncü sırayı alan Demirspor ve Erenlerspor da Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan diğer takımlar oldu. Demirspor 2’ncilik, Erenlerspor ise 3’üncülük kupasını büyük bir sevinç ile havaya kaldırdı.

AİLELER DE KATILDI
Düzenlenen ödül törenine Sakarya spor camiası büyük ilgi gösterdi. Törende ASKF Başkanı Yaşar Zımba, TFF Bölge müdürü Ferruh Sezgin, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, ASKF Yöneticisi Recep Odabaş, antrenörler ve aileler hazır bulundu. Hem aileler hem de protokol üyeleri sporcuların sevinçlerine ortak oldu.

ZIMBADAN TEBRİK
ASKF Başkanı Yaşar Zımba U19 liginde ilk 3 sırayı alan takımları tebrik etti. Zımba konuşmasında “Öncelikle Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan Harmanlıkspor, Demirspor ve Erenlerspor’u kutluyorum. Bu çocuklar bizim geleceğimiz yarınlarımız. İnşallah hepsini daha iyi yerlerde göreceğiz. Sporcularımızın aynı başarıyı Grup müsabakalarında da göstermelerini bekliyoruz. Onlara inancımız tam” ifadelerini kullandı

Editör: Haber Merkezi