BU MAÇ KAÇMAZ
4 haftadır devam eden U11 Ligi maçları sonunda zorlu finalin ismi belli oldu.  4 takımdan oluşan yarı final maçlarında Sakaryaspor Aslan Futbol kulübünü 2-1 yenerken, Erenlerspor da Sakaryagücünü aynı skorla geçti ve finale çıkan ekipler oldu. Bugün oynanacak final maçı ile şampiyon belli olacak. Zorlu mücadele 19:45’te başlayacak.

SAKARYASPOR FİNALLERİN TAKIMI 2-1
U11 ligi yarı final maçında Sakaryaspor Gökmen ve Taha’nın golleriyle Aslan Futbol Kulübünü 2-1 yenerek finale adını yazdırdı. Maçın ilk yarısında iki güçlü takım Sakaryaspor ve Aslan Futbol Kulübü oynadıkları güzel futbolla izleyenlerden alkış aldı. Sakaryaspor Gökmen ile bulduğu golle 1-0 öne geçse de Aslan Futbol Kulübü eşitlik sayısını buldu ve devre 1-1 eşitlikle sona erdi.

Maçın ikinci devresinde aynı futbol devam etti. Her iki takım da net goller kaçırdılar ama kaçırmayan Taha Sakaryaspor’u 2-1 öne geçirdi ve takımını finale taşıdı. Aslan Futbol Kulübü’nün beraberlik çabaları fayda vermeyince sahadan mutlu ayrılan Sakaryaspor oldu. Sakaryasporlu futbolcuların aileleri de finale çıkma başarısı gösteren çocukları için pasta kesti ve final öncesi moral verdi.

ERENLER FİNALİN ADINI BELİRLEDİ 2-1
Bir diğer yarı final mücadelesinde ise Erenlerspor ile Sakaryagüspor karşı karşıya geldi. Rakibini 2-1’lik skorla geçmeyi başaran Erenlerspor finale çıkan takım oldu.  Ailelerin ve futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği mücadelede Erenlerspor 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1 galip ayrılmasını bildi. Önce beraberlik sayısını bulan Erenlerspor daha sonra da üstünlük sayısını bularak Sakaryaspor’un rakibi oldu. Maç sonunda Erenlerspor oyuncuları büyük sevinç yaşadı.

Editör: Haber Merkezi