İlk yarıda Elazığ’da 2-1 yenildiği rakibinden rövanşı almak zorunda olduklarını söyleyen teknik patron Osman Özdemir takıma maçın önemini anlatırken lider Afjet Afyonspor’u biraz daha tedirgin etmek için kazanmak zorunda olduklarının altını çizdi.
SERDAR’A İYİ BAK
Ayak bileğinde kırık tespit edilen Cihan Yıldız’ın ayağı alçıya alındı, Elaziz maçına hazırlanırken en formda oyuncumuz Serdar Ümit Deniz’in sakatlığının nüksetmesi teknik heyeti huzursuz etti.
ÇİFT İDMAN VARDI
Pazar günü Elaziz Belediyespor’u ağırlayacak olan Sakaryaspor bu maçın hazırlıklarına dün Rüstemler’de çift antrenmanla devam etti. Sabah antrenmanında düz koşu ve kondüsyon ağırlıklı çalışma yapan Sakaryaspor’un öğleden sonra yaptığı çalışmada teknik direktör Osman Özdemir her zaman yaptığı programı uyguladı. Isınma ile başlayan antrenman daha sonra gruplara ayrılarak top kontrolü çalışmasına döndü.
SERDAR’IN AĞRILARI VAR
Dün öğleden sonra teknik taktik çalışması yapan Sakaryaspor’un gerçekleştirdiği iki antrenmanda ayağı alçıya alınan Cihan’ın dışında eksik yoktu, iki hafta önceki sakatlığı nükseden Serdar Ümit Deniz takımla birlikte çalıştı ancak ağrıları vardı. Sakaryaspor bugünü de çift antrenmanla geçirecek. Öğleden sonraki çalışma Elaziz Belediyespor maçının taktik provası şeklinde geçmesi bekleniyor. 

Editör: Haber Merkezi