Sakaryaspor maçına galibiyet için çıkacaklarını ifade eden Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Hayati Çubukçu, “Geçen hafta 12Bingölspor karşısında aldığımız galibiyet bizim için moral oldu. Ben her zaman söylüyorum bu ligin en iyi takımıyız. Sadece futbol şansı yanımızda değil. İnşallah Sakaryaspor karşısında futbol şansı da yanımızda olacak ve istediğimiz sonuçla döneceğiz. Öyle ya da böyle takımımız play-off grubunda yer alacaktır" dedi.
MUHTEMEL KADRO
Teknik Direktör Hayati Çubukçu’nun takdiriyle, Elaziz Belediyespor’un Sakaryaspor maçı kadrosunda şu futbolcular yer aldı; Gökhan Zirekli, Ahmet Doğan, Emrah Çalışlar, Emrah Yollu, Serhat Maden, Onur Anıl, Volkan Çekiç, Ekrem Sütçü, Okan Sarı, Metehan Andaç Özlü, Ekrem Aydemir, Mustafa Bedirhan Çelik, Berkan Ercan, Muhammet Karpuz, Adnan Kızılgöz, Hakan Esa, Nihat Apaydın ve Tufan Deniz Gelen.
KAMPA GİRDİLER
Kırmızı-lacivertli ekip, Sakaryaspor maçının son çalışmasını gerçekleştirecek ve konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Elaziz Belediyespor, Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta geride kalan 23 hafta sonunda 35 puanla 7. sırada yer alıyor. Sakaryaspor - Elaziz Belediyespor karşılaşması 26 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Editör: Haber Merkezi