Çocukların kişisel ve fiziksel gelişimine yardımcı olan, hayal güçlerini destekleyen etkinliklere yer veren Agora Alışveriş Merkezi, çocuk ziyaretçileri için birbirinden eğlenceli, öğretici organizasyonlar ile ara tatile hazırlandı. Ara tatilinin ilk gününde çocuklara çok sevilen masallardan Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler kukla oyunu ile kapılarını açacak olan Agora Alışveriş Merkezi; 13-14 Kasım tarihlerinde 15.00/18.00 seansı ile minikleri buluşturacak. 15-16 Kasım tarihlerinde ise uzman eğitmenler eşliğinde Eski Sokak Oyunları, ebeveynleri eskiden evlerinin önünde oynadıkları zamanlara götürürken çocukları ise yepyeni bir serüvene götürecek. 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte Mendil Kapmaca, Köşe Kapmaca, Yağ Satarım Bal Satarım, Halat Çekme, Kaşık Yarışı, Kuyruk Oyunu ve daha nicesi oynanacak. Eğlencenin ve temponun eksik olmayacağı tatil döneminde 18-19 Kasım tarihlerinde Ekonsoft ve Nuri Demirağ Özel Havacılık ve Teknoloji Lisesi iş birliği ile Robotik Kodlama atölyelerine yer verecek. Sanal Gerçeklik, U-Bot, Arttırılmış Gerçeklik, Bee Bot, MBot, 3D Tasarım, Bitbit Kodlama, Hologram, Code A-Piller, Çıt Çıt Devreler, Tosbağa ve Makey Makey atölyelerinin yer alacağı etkinlikte katılımcı çocukların projelerde ve oyunlarda kendini rahatça ifade edebilmelerini sağlanacak.

Pırıl ve Arkadaşları Agora’ya Geliyor!
Düzenlediği etkinlikler ve kampanyalar ile ilgi odağı olmaya devam eden Agora Alışveriş Merkezi, 20-21 Kasım tarihlerinde çocukları çok sevilen Pırıl lisanslı etkinliği ile buluşturacak. Milyonları ekranların başına toplayan, çocuklara okulda öğrenilen bilgilerin gerçek yaşamda nasıl kullanılması gerektiğini eğlenceli bir şekilde öğreten TRT Çocuk çizgi filmi Pırıl, 14.00/16.00/18.00 seansları ile 2 gün boyunca miniklerle birlikte olacak. Eğlenceli ve bir o kadar da macera dolu etkinlikte minikler gönüllerince dans edecek, şarkı söyleyecek, sevilen karakterler ile fotoğraf çekilme imkanı yakalayacak.

Ara tatil için planladığı etkinlikler ile çocukları fiziksel ve duyusal olarak hareket etmeye teşvik etmeyi amaçlayan Agora AVM; aynı zamanda sosyalleşmeyi, analitik düşünmeyi, kıvrak zekalı olmayı, dengeli, dikkatli ve kontrollü olmalarını da aşılamayı amaçlıyor.

Editör: Haber Merkezi