SEZON HAZIRLIĞI
Sakaryalı amatör takımlar, liglerin başlayacağının açıklanmasının ardından çalışmalarına start verdi. Bir yandan antrenmanlara devam eden takımlar bir yandan da hazırlık maçları yapmaya başladı. Sezona hazırlanan Hızırtepe Yeni Özenspor ve Taşkısığıspor da Karaman Stadı’nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

BİRBİRİNDEN GÜZEL GOLLER
Karşılaşmaya Hızırtepe Yeni Özenspor iyi başlayan taraf oldu. Attığı güzel gollerle 2-0 öne geçen Hızırtepe iyi oyunuyla ilk yarıya damga vurdu. Devre Hızırtepe’nin üstünlüğü ile sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında bu kez Taşkısığıspor oyunu dengeleyen taraf oldu. Bol oyuncu değişikliği aynı zamanda tabelayı da değiştirdi ve skora denge geldi. Güzel gollerin atıldığı mücadele dostça 2-2 sona erdi.

“AKÇAY; DAHA İYİ OLACAĞIZ”
Mavi Beyazlıların antrenörü Burak Akçay yaptığı açıklamada, “Takımı hem genç hem de koşan bir takım haline getirdik. Kocatöngelspor maçının ikinci yarısı ve Taşkısığıspor maçının 90 dakikasında gençlerimiz harika futbol oynadılar. Oynanacak amatör maçlarımızda zaman zaman kadroda olacaklar ve kendilerini gösterecekler. Takımımdan çok memnunun.” dedi.

“TAKIMI TANIMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Bordo Mavililerin Antrenörü Özcan Tanıl ve Suat Onar ise maç sonunda açıklamalarda bulundu. Tanıl ve Onar, “Takımımızın futbolunu Hızırtepe maçında görme fırsatı bulduk. Liglere kadar eksiklerimizi tamamlayıp lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz. İyi bir kadromuz var. 1-2 takviyeyle daha iyi olacaktır. Önümüz açık.” İfadelerini kullandı

Editör: Haber Merkezi