İLK YARI TEK GOL
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Erenlerspor, önceki gün Erenler Stadı’nda Kocaeli temsilcisi Herekespor ile karşı karşıya geldi. Hazırlık mücadelesine iyi başlayan Erenlerspor 5’nci dakikada Bahri ile penaltı vuruşundan yararlanamadı. Daha sonra Herekespor adına sahneye çıkan Celil attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Erenlerspor’un beraberlik çabaları sonuçlanmayınca ilk yarı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

2 FARKTAN GERİ GELDİ
Karşılaşmanın ikinci devresine Herekespor iyi başladı ve Raşit’le farkı 2’ye çıkarttı. Erenlerspor bu golün ardından hemen toparlandı ve rakip kaleye akınlar gerçekleştirmeye başladı. Zafer ve Hasan ile buldupu gollerle skoru 2-2’ye getirdi. Temsilcimiz, zorlu mücadelede üstünlük sayısını bulamasa da oyun anlamında sahada eksiklerini görmüş oldu. İki takımın gol düellosu 2-2’lik eşitlikle sona erdi.

“EKSİKLERİMİZİ GÖRDÜK”
Erenlerspor Antrenörü Cenap Taner maç sonunda yaptığı açıklamada, “İlk hazırlık maçımızı Hereke Yıldızspor’la oynadık. Aslında kötü oynamadık ama iyi de oynayamadık. Bizim için eksiklerimizi görmek için fırsat oldu bu maç. Ligler başlayana kadar eksiklerimizi tamamlayacağız ve lige iyi bir başlangıç yapacağız” dedi. Rahmi ÇAPA

Editör: Haber Merkezi