İZLEMEYE GELECEK
TRT Spor yorumcusu Hayri Ülgen, iş adamı Emin Aslan'ın misafiri olarak geldiği Hayrettin Mahallesin de 1.Amatör Lig temsilcisi Hayrettinspor kulüp başkanı Eyüp Dönmez, yöneticiler, antrenör, futbolcular , gençler ve muhtarlar ile bir araya geldi. Ülgen, antrenman ile futbol sahası olmamasına rağmen, geçtiğimiz sezon kısıtlı imkanlara rağmen play-off oynayıp başarı elde eden Hayrettinsporu tebrik ederek " Bu kadar imkansızlıklar içinde alınan başarı beni şaşırttı sizleri tebrik ediyorum " dedi. Fırsat buldukça Hayrettinspor'un karşılaşmalarını izlemeye geleceğini ve destekleyeceğini söyledi

SAHA İSTİYORUZ
Hayrettinspor Kulüp Başkanı Eyüp Dönmez,  "Amacımız bu sezonda aynı başarıyı gösterip Süper Amatör lige adımızı yazdırmak. Kulübümüzde, yönetici, antrenör, futbolcu ve taraftarlarımız ile birlik beraberlik içinde olup, bir aile ortamı yaratmak istiyoruz. Hayrettinspor'a  futbol ve antrenman sahası yapılması için Belediye Başkanımız Cevat Keser gerekli çalışmaları yapıyor. Pamukova Belediye Başkanımız Cevat Keser'e destekten ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

ŞAHENE EV SAHİPLİĞİ
Futbolun, Hayrettin , Pınarlı, Bacı Mahalleleri ile Pamukova İlçesinin konuşulduğu ziyarette, Hayrettinspor Kulüp Başkanı Eyüp Dönmez ile Pınarlı Muhtarı Özcan Tufan TRT Spor yorumcusu Hayri Ülgen'e, mahallelerinde yetişen meyvelerden ikram ettiler. Ziyaret sonrası Hayrettisporlular ve gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Hayri Ülgen'e daha sonra mahalledeki meyve ve seBze bahçeleri gezdirildi.

Editör: Haber Merkezi