Sakarya Büyükşehir Basketbol, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 25’inci hafta karşılaşmasında şampiyonluğun en güçlü adaylarından Anadolu Efes’i saat 15:15’te Sakarya Spor Salonu’nda ağırlıyor

Büyükşehir Basketbol haftanın kritik karşılaşmasında Euroleague’e veda eden ve ligde iyi bir çıkış yakalayarak 12 maçta 10 galibiyet alan Anadolu Efes’i taraftarı önünde ağırlıyor. Play Off potasındaki yerini sağlamlaştırmak isteyen Büyükşehir Basketbol’da Tufan’ın maç kadrosunda olması beklenirken Metecan’ın durumu ise henüz netlik kazanmadı. Sakatlıklar yüzünden son haftalarda sorun yaşayan yeşil siyahlılar güçlü rakibini taraftarı önünde yenerek galibiyet sayısını 14’e çıkarmak ve Pla- Off rakipleri ile aradaki galibiyet sayılarını 3’te tutmak istiyor. Son 5 haftaya 3 galibiyet avantajıyla girmek isteyen yeşil siyahlılar Efes maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor.

Sakarya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlılarda oyuncular gün boyu salondan çıkmıyor ve kritik maça hazırlanıyor. Günün erken saatlerinde salon çalışmalarına başlayan dev adamlar neredeyse günün 6-7 saatini salonda geçiriyor. Anadolu Efes maçına kilitlenen oyuncular ilk kez süper ligde yer alan şehre ilk senesinde Play Off heyecanı yaşatmak istiyor.

Editör: Haber Merkezi